Mijn aanpak

Onze aanpak

Veel mensen met klachten passen niet, of willen niet passen binnen een diagnostisch vakje. Omdat we er voor hebben gekozen om geen samenwerking aan te gaan met zorgverzekeraars hebben we de vrijheid ons volledig te richten op je klachten en niet zozeer op het juiste label. Bij ons tref je geen lange wachtlijsten voor je aan de beurt bent en hoef je ook niet te rekenen op ellenlange vragenlijsten en standaard metingen. Goede en constructieve hulp hoeft namelijk helemaal geen lange zoektocht te zijn is mijn ervaring.

Samen met ons werk jij aan jezelf op de momenten dat het jou uitkomt en waar het jou uitkomt. Bij het aanbod lees je meer over wat we voor jou kunnen doen.

image00004

Grip helpt je in 3 stappen

1

GRIP ZOEKEN

In de eerste stap gaan we op zoek naar waar je grip op wilt hebben. Vaak blijkt namelijk dat de vraag of klacht die je hebt een andere oorsprong heeft dan je dacht. We gaan dus op zoek naar de vraag achter de vraag. Bij mij start je met een open gesprek, waarin ik de vragen stel die jouw inzicht in je situatie vergroot.

Als dat helder is bekijken we samen wat er nodig is om weer grip te krijgen.

Als blijkt dat ik je geen passend aanbod kan bieden, dan zeg ik je dat ook. Ik weet waar mijn grenzen liggen en denk met je mee over een voor jou passend vervolg. Dankzij mijn jarenlange ervaring en netwerk in de gezondheidszorg weet ik de weg in het oerwoud van aanbieders.

2

GRIP KRIJGEN

Samen met mij werk jij in deze tweede stap aan jezelf op de momenten dat het jou uitkomt en waar het jou uitkomt. Bijvoorbeeld door het volgen van een online training of gewoon bij je thuis. Dus in persoonlijk contact of online.

Mijn expertise is met name gericht op klachten waarbij je worstelt met emoties, veel stress ervaart of klachten houd na een vervelende ervaring.

Wil je weten hoe? Lees meer onder de knop 'aanbod'.

3

GRIP HOUDEN

In deze derde en laatste stap besteed ik aandacht aan het houden van je hervonden grip. Zodat wat je geleerd hebt, niet verloren gaat op de langere termijn. Soms bestaat deze borging uit een concreet plan voor de toekomst, een helder overzicht van jouw eerste signalen waarop je waakzaam moet zijn, of creatieve reminders die je in de toekomst op je nieuw gekozen spoor houden.

Want eerlijk is eerlijk.. Grip zoeken en krijgen is fijn en belangrijk, maar grip houden is waar het uiteindelijk om draait.

Recensies