Tarieven

Tarieven 2020

Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Mijn hulp wordt daarom niet vergoed. Ik lever ook geen gegevens aan instanties en maak geen dossier aan waardoor je privacy beschermd blijft en mijn tijd beschikbaar voor jou in plaats van de administratie. Ik doe mijn werk zo effectief mogelijk. Bij mij geen onnodige vragenlijsten, maar gewoon doen wat nodig is.

Voor therapie en coaching moet je rekenen op een tarief van € 110,- per uur, exclusief btw. Neem je deel aan een training in een kleine groep dan geldt uiteraard een lager tarief omdat je de kosten met elkaar deelt.

Kennismaken is altijd vrijblijvend. Het eerste gesprek wordt daarom pas in rekening gebracht als je besluit met mij in zee te gaan.

Mocht je twijfelen of een dergelijke investering het waard is dan hoop ik dat je niet gelijk de deur dicht gooit, maar je twijfels met mij komt bespreken. Je bent van harte welkom!

 

6 TIPS OM JE SESSIES VERGOED TE KRIJGEN

  1. Werk je voor een bedrijf? Voor een bedrijf is coaching zeer goedkoop en effectief. Sommige bedrijven hebben een jaarlijks budget beschikbaar voor coaching. Kijk je CAO er eens op na, of contact je (HR) manager voor meer informatie of een voorstel.
  2. Wil je met coaching werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Leg je plan voor in een jaar- of functioneringsgesprek met je leidinggevende. Bij een eerste kennismaking kan ik je helpen een dergelijk plan te schrijven met een offerte op maat. Zo ga je goed voorbereid in gesprek met je leidinggevende.
  3. Ben je ondernemer en zijn de klachten gerelateerd aan je onderneming dan zijn de kosten voor coaching mogelijk aftrekbaar.
  4. Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Wanneer je de sessies wilt gebruiken voor (snellere) re-integratie dan wordt dit vaak volledig vergoed. Vraag het vooraf even na bij jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  5. Sta je ingeschreven bij het UWV? Het UWV stelt subsidie beschikbaar voor training en coaching. Check de website van het UWV of neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.
  6. Liever wat meer privé met je klachten aan de slag? Of is het bovenstaande voor jou niet van toepassing? Weet dan dat coaching en loopbaanbegeleiding in sommige gevallen aftrekbaar zijn onder de noemer ‘studiekosten en scholingsuitgaven’.

Geef je toch liever dit geld uit aan nieuwe schoenen? Doen!  Dan wel bijhouden hoe lang je nieuwe schoenen effectief zijn voor je gemoed?